Zanzibar-Otroci na plaži

ZANZIBAR

Zanzibar – To je Afrika

Tanzanija privlači s prostranstvima svojih nacionalnih parkova, jedinstvenom prilikom promatranja divljih životinja, a njoj pripada i tropski Zanzibar.

Zanzibar

Dragi putnici

Kako bi lakše mogli izabrati iz bogate ponude svih naših putovanja i vidjeti programe, preusmjeriti ćemo vas na slovensku stranicu. KLIKNITE OVDJE...


O zemlji

Kenija, Tanzanija, Zanzibar – primamljiva imena svjetski poznatih mjesta izmjenjuju se jedno za drugim i predstavljaju izvrstan scenarij za ovu prvoklasnu afričku igru. Nepregledna mnoštva divljih životinja i bogata kultura prvobitnih plemena na uvijek drugačijoj sceni kao s najboljih slika. Kenija nudi jedinstven spoj mnogih afričkih suprotnosti, a Tanzanija privlači svojim prostranim nacionalnim parkovima. Još jedan u nizu superlativa dolazi na kraju, u svom rajskom izdanju – Zanzibar!

Kenija, Tanzanija, Zanzibar putovanje - to je Afrika!

Istočna Afrika jedan je od najprivlačnijih dijelova našeg planeta. Primamljiva imena svjetski poznatih mjesta izmjenjuju se jedno za drugim i predstavljaju izvrstan scenarij za tu prvoklasnu afričku igru. Nepregledna mnoštva divljih životinja i bogata kultura prvobitnih plemena na uvijek drugačijoj sceni kao s najboljih slika. Nad svim tim uzdiže se snježna kapa moćnog Kilimandžara, a dramatičnosti ne manjka ni na jednom koraku. Tu će posjetitelj reći: "Ovo je Afrika"! Još jedan u nizu superlativa dolazi na kraju, u svom rajskom izdanju - Zanzibar!

Kenija nudi jedinstven spoj mnogih afričkih suprotnosti. Od divljih životinja do raznolikog noćnog života, modernih gradova i masajskih sela, bogate tradicionalne kulture i moderne umjetnosti. Sve to smješteno je u predivno okruženje koje nas ne ostavlja ravnodušnima te u kojem ne nedostaje razloga za posjet. Safari u svjetski poznatom rezervatu Masai Mari, upijanje atmosfere uz divlja jezera, osluškivanje bila kozmopolitskog Nairobija... To je Kenija!

Tanzanija privlači svojim prostranim nacionalnim parkovima koji zauzimaju više od četvrtine njezine površine. Mogućnosti za promatranje divljih životinja ovdje su iznimne! Slike se izmjenjuju pred očima putnika kao u nezamislivoj dokumentarnoj emisiji. Lavovi, slonovi, nosorozi, zebre, gazele, antilope, krda bizona... Susret s Bušmanima plemena Hadžabe i Tindiga predstavlja dio pisane plemenske priče države Tanzanije.

Zanzibar je prava poslastica, uvijek s pravom dozom egzotike i mnogim tajnama iza brojnih uglova. Ulazak u Zanzibar, ulazak u drugi svijet, razotkriva još jedno poglavlje afričke i svjetske povijesti te naravno nudi i zasluženo približavanje raju svojim tropskim plažama i pravim ozračjem za odmor!

 

Portal agencija-oskar.hr upotrebljava kolačiće kako bi analiza posjeta unaprijedila usluge u svrhu oglašavanja i istraživanja Interneta. Molim vas da ljubazno dozvolite da na vaše računalo učitamo kolačiće u tu svrhu. U slučaju da nastavite upotrebljavati našu web stranicu, mi ćemo to shvatiti kao pristanak. Vašu odluku uvijek možete ovdje promjeniti. ovde
Slažem se
Ne slažem se
Želim saznati još