Oskarovi stilovi putovanja

Oskarovi stilovi putovanja – od turizma do iznimnih pustolovina

 

Oskarova putovanja obuhvaćaju različite putne stilove . Jedinstven pristup u kojem lagano prelazite iz klasičnog turističkog te polako  klizite u sfere putne snage i doživljaja. Prvi stupanj je Oskarov turistički stil, slijedeći stupanj su doživljajna putovanja, nakon čega slijede Oskar+ putovanja.

Stupnjeve možemo prikazati kao slojeve dodatnih sadržaja što ih slažemo jedan ponad drugoga. Svaki dodatni sloj znači NADOGRADNJU prethodnog, jedan na drugome stvaraju novu dimenziju – dubinu. Zbog dodavanja se svakog sloja prema dubini mijenja i težište putovanja. To je oblikovano u novu cjelinu – sljedeći stupanj, stil.

Svaki viši stupanj znači i veći (snažniji) ulazak u sferu putnih moći i kvalitetu putnog trenutka. Viši stupnjevi putovanja ne podrazumijevaju veći napor, već veći DOŽIVLJAJ i MOĆ. Uglavnom su putovanja viših stupnjeva opuštenija i manje naporna. S rastom se stupnjeva istovremeno stimulira spontanost i glavna igra suputnika.

 

Čovjeku ugodna putovanja

Stupanj 2 – Oskarov turistički stil

Siguran korak u šarolikost i doživljaj. Dobro organizirano, predvidljivo i klasično putovanje s naglaskom na razledavanju znamenitosti zemlje koje osigurava potpunu opskrbljenost i asistenciju tijekom sveg putovanja kao i putnu diskreciju u grupi… Dodana je veća izražajnost i dinamika, snažniji kontakt sa zemljom i prirodom. Diskretno su uključeni pristupi Oskarove filozofije putovanja i opušten izazov. Kvaliteta smještaja je stabilna, no bez suvišne udobnosti koja tankoćutno podupire postavljeni cilj – dublji doživljaj, šarolikost i dinamiku. Naglasak je na konkurentnoj cijeni, planirane su veće grupe. U slučaju manjih grupa kvaliteta putovanja se podiže! Dvojke osigurava tjelesnu sferu, no njihova usmjerenost već diskretno ulazi u sferu duhovnosti!

Za suputnike koji razmišljaju turistički, koji traže »nešto više«, koji pored dobre organiziranosti i kvalitetnog vođenja žele ne samo upoznati zemlju, već je i barem malo osjetiti i doživjeti.

 

Stupanj 3 – Oskarova doživljajna putovanja

Stupanje u sferu putnih moći. Naglasak trojki je na suputniku, na doživljaju i kvaliteti putnog trenutka. Temelji zgrade putovanja (usluge, logistika…) još su uvijek zasnovani u granicama stabilne turističke logike, a naglasak je na sadržajnoj nadogradnji i doživljaju! Maroko - KasbaTankoćutni scenariji i izvedba pretežno su prema Oskarovoj filozofiji putovanja. Suputnik postaje glavni glumac. Glavni se naglasak premješta u ozračje, moć doživljaja i cjelovito doživljavanje suputnika – dakle u kvalitetu putnog trenutka. Optimalne su grupe manje (15-25 suputnika), putovanja su nešto duža, cijena nešto viša, a učinak putovanja je teško usporediv, recimo višekratan s obzirom na turističke dvojke.

Trojke su MOST između turizma i avanturizma. Doživljajna su putovanja siguran skok u jedinstvene filmove o putovanjima i glavnu igru suputnika, skok u sferu sadržaja i putnih seansa. S trojkama putni trenutak možete ugrabiti s velikom žlicom, bez da se značajno morate odreći udobnosti na koju ste navikli.

Oskarova doživljajna putovanja preporučujemo suputnicima koji još uvijek žele dobru organizaciju i kvalitetno vođenje kao i sve što turizam omogućava… no žele se više prepustiti putovanju i njegovom izazovu, neovisnosti zemlje i prekrasnoj prirodi… žele veću spontanost i grupnu dinamiku te PRIČU! Žele igrati igru i zajedno stvarati jedinstveni filmo o putovanju!

 

 

Oskar plusOskar plus je nova putnička vizija Agencije Oskar,  koja  se ne ograničava definicijom niti doživljajnog, niti avanturističkog, ni  ekumenskega, ni planinarskog … A može  biti sve to.

Uključuje osjećajno pripremljena putovanja, koja su svako za sebe jedinstveno. Sve ostale informacije  naći ćete u samom programu.

Putovanja za putnike, koji  žele biti glavni glumci  putopisnog filma.

 

Više … Oskarova filozofija putovanja

 

Portal agencija-oskar.hr upotrebljava kolačiće kako bi analiza posjeta unaprijedila usluge u svrhu oglašavanja i istraživanja Interneta. Molim vas da ljubazno dozvolite da na vaše računalo učitamo kolačiće u tu svrhu. U slučaju da nastavite upotrebljavati našu web stranicu, mi ćemo to shvatiti kao pristanak. Vašu odluku uvijek možete ovdje promjeniti. ovde
Slažem se
Ne slažem se
Želim saznati još