Oskarovi stilovi putovanja

Oskarovi stilovi putovanja – od turizma do iznimnih pustolovina

 

Oskarova putovanja sastoje se od 4 stila putovanja  koji su razvrstani u stupnjeve od 2 do 5. Jedinstveni pristup lagano možete prijeći iz klasičnog turističnog polako klizite u sfere putnih moći i doživljaja. FilipiniPrva je stepenica Oskarov turistički stil (stupanj 2), sljedeća su stepenica doživljajna putovanja (stupanj 3) koja slijede avanturistička (stupanj 4) i iznimna putovanja (stupanj 5).

Stupnjeve možemo prikazati kao slojeve dodatnih sadržaja što ih slažemo jedan ponad drugoga. Svaki dodatni sloj znači NADOGRADNJU prethodnog, jedan na drugome stvaraju novu dimenziju – dubinu. Zbog dodavanja se svakog sloja prema dubini mijenja i težište putovanja. To je oblikovano u novu cjelinu – sljedeći stupanj, stil.

Svaki viši stupanj znači i veći (snažniji) ulazak u sferu putnih moći i kvalitetu putnog trenutka. Viši stupnjevi putovanja ne podrazumijevaju veći napor, već veći DOŽIVLJAJ i MOĆ. Uglavnom su putovanja viših stupnjeva opuštenija i manje naporna. S rastom se stupnjeva istovremeno stimulira spontanost i glavna igra suputnika.

 

Čovjeku ugodna putovanja

Stupanj 2 – Oskarov turistički stil

Siguran korak u šarolikost i doživljaj. Dobro organizirano, predvidljivo i klasično putovanje s naglaskom na razledavanju znamenitosti zemlje koje osigurava potpunu opskrbljenost i asistenciju tijekom sveg putovanja kao i putnu diskreciju u grupi… Dodana je veća izražajnost i dinamika, snažniji kontakt sa zemljom i prirodom. Diskretno su uključeni pristupi Oskarove filozofije putovanja i opušten izazov. Kvaliteta smještaja je stabilna, no bez suvišne udobnosti koja tankoćutno podupire postavljeni cilj – dublji doživljaj, šarolikost i dinamiku. Naglasak je na konkurentnoj cijeni, planirane su veće grupe. U slučaju manjih grupa kvaliteta putovanja se podiže! Dvojke osigurava tjelesnu sferu, no njihova usmjerenost već diskretno ulazi u sferu duhovnosti!

Za suputnike koji razmišljaju turistički, koji traže »nešto više«, koji pored dobre organiziranosti i kvalitetnog vođenja žele ne samo upoznati zemlju, već je i barem malo osjetiti i doživjeti.

 

Stupanj 3 – Oskarova doživljajna putovanja

Stupanje u sferu putnih moći. Naglasak trojki je na suputniku, na doživljaju i kvaliteti putnog trenutka. Temelji zgrade putovanja (usluge, logistika…) još su uvijek zasnovani u granicama stabilne turističke logike, a naglasak je na sadržajnoj nadogradnji i doživljaju! Maroko - KasbaTankoćutni scenariji i izvedba pretežno su prema Oskarovoj filozofiji putovanja. Suputnik postaje glavni glumac. Glavni se naglasak premješta u ozračje, moć doživljaja i cjelovito doživljavanje suputnika – dakle u kvalitetu putnog trenutka. Optimalne su grupe manje (15-25 suputnika), putovanja su nešto duža, cijena nešto viša, a učinak putovanja je teško usporediv, recimo višekratan s obzirom na turističke dvojke.

Trojke su MOST između turizma i avanturizma. Doživljajna su putovanja siguran skok u jedinstvene filmove o putovanjima i glavnu igru suputnika, skok u sferu sadržaja i putnih seansa. S trojkama putni trenutak možete ugrabiti s velikom žlicom, bez da se značajno morate odreći udobnosti na koju ste navikli.

Oskarova doživljajna putovanja preporučujemo suputnicima koji još uvijek žele dobru organizaciju i kvalitetno vođenje kao i sve što turizam omogućava… no žele se više prepustiti putovanju i njegovom izazovu, neovisnosti zemlje i prekrasnoj prirodi… žele veću spontanost i grupnu dinamiku te PRIČU! Žele igrati igru i zajedno stvarati jedinstveni filmo o putovanju!

 

Stupanj 4 – Oskarova avanturistička putovanja

Kontrolirani avanturizam za svakog, usmjeren ka putnoj moći i doživljaju! Otkrivanje vrhunskih terena svjetskih putnika gdje se suputnik s obzirom na udobnost, dinamiku i kvalitetu usluga prilagođava zemlji koju posjećuje, iz nje crpi bogatstva koja mu ova nudi. EtiopijaDulja putovanja, više slobodnog vremena i manje putne animacije suputniku dopuštaju veću glavnu igru.

Tankoćutno zasnovani planovi puta u smjeru živahne šarolikosti putnih događanja, za istraživače sa snažnijim izazovom putovanja. Težište je putovanja na duhovnoj sferi, uključuje cjelovitu putnu petodijelnu slojevitost te suputniku omogućava neprocjenjivo bogatstvo. Naglasak je na moći doživljaja i pokretljivosti, putnoj dinamici grupe i glavnoj igri suputnika. Riječ je o duljim putovanjima u manjim grupama. Naglasak je na kvaliteti putnog trenutka, planovi puta s jedne su strane podrobno izrađene, no na putovanju opušteni i spontani…

Četvorke su putne seanse i nezaboravna jedinstvena putovanja. U njima može sudjelovati svatko budući da naglasak nije na fizičkom naporu, već se doživljaj osnažuje ulaženjem u dubinu! Za suputnike koji se žele odvojiti, prepustiti različitosti, izbliza otkriti zemlju…

 

Stupanj 5 – Iznimni stil – stupanje u nezamislivo.

Kod petica je riječ o ulasku u nezamislive svjetove. Glavni je naglasak na događanjima suputnika, a sve ostalo podupire njegovu veličanstvenu glavnu igru. Srž je u nezamislivosti i snažnom izazovu, naglasak na sadašnjosti i putnom trenutku te doživljavanju u pet slojeva. To su priče o putovanjima u kojima se prepušta, biva spontanim, o putovanjima koja mijenjaju čovjeka. Potpuno odvajanje i odlična »sklopka« za životne prekretnice.

To su ekspedicijska putovanja (u srce Sahare, u zapadni Tibet, domorocima u udaljeni Iran, Danakhilsku depresiju…). Za ljubitelje autorske glavne igre svih pet slojeva putovanja – za one koji nadilaze fizičke činjenice i glavne naglaske stavljaju na putovanje samo, vlastite događaje, spontanost i prepuštanje razvoju događaja te prihvaćaju duhovni izazov! Za one koji žele sudjelovati i zajednički stvarati filmove o putovanjima, na putovanjima se u potpunosti ostvarivati i oživjeti trenutak u uvjetima s kojima se kod kuće nikada ne možete susresti!

Više … Oskarova filozofija putovanja

 

Portal agencija-oskar.hr upotrebljava kolačiće kako bi analiza posjeta unaprijedila usluge u svrhu oglašavanja i istraživanja Interneta. Molim vas da ljubazno dozvolite da na vaše računalo učitamo kolačiće u tu svrhu. U slučaju da nastavite upotrebljavati našu web stranicu, mi ćemo to shvatiti kao pristanak. Vašu odluku uvijek možete ovdje promjeniti. ovde
Slažem se
Ne slažem se
Želim saznati još