Pomoć i opće informacije

Putovanje može biti samo VRHUNAC priče o putovanju.
A to je najbolja od svih mogućnosti!

 

Agencija Oskar je putnička agencija sa sadržajem! Od 1996. godine razvijamo “suputnički” i čovjeku ugodan način suradnje koji samo razvija tržišne osobne odnose i u putovanja unosi više smisla i značenja.

Više … Oskarova filozofija putovanja

Pored pionirskih i inovativnih pristupa putovanjima kao i vrhunskih planova puta odlikuje nas filozofija putovanja prema kojoj je možda i važnije u KAKVOM FILMU kao suputnik glumite (stil), od toga na kojoj će se sceni odvijati vaše putovanje (zemlja, destinacija).

Više … Oskarovi stilovi putovanja

Pritom je “predputovanje” (vrijeme od prve pomisli na putovanje do ulaska u zrakoplov) ključni trenutak putovanja! Prije no što započnete i što bolje prizemljite vaše snove o putovanjima već kod kuće, na putovanju će vam se bolje isplatiti “predputnički” ulog. Tek vas nekoliko savjeta dijeli od putničkog raja!

 

Mudar odabir putovanja – stil

Razmislite o vašem stilu putovanja (stupnju). IndonezijaNeka vam bude jasno u kakvom filmu o putovanju želite igrati svoju glavnu ulogu. To je presudno za to kako ćete se na putovanju provesti i što ćete sve doživjeti.

Na trenutak zatvorite oči i sjetite se prethodnog putovanja. Biste li željeli nešto slično ili razmišljate o nečem drugačijem, možda smirenijem ili otkačenijem? Jeste li više zainteresirani za odmor ili avanturu? Želite nadići postojeće i stupiti u “nešto više”? Ne bojte se stupiti u svijet sjajnih ideja Oskarove filozofije putovanja. Svježa i nova razmišljanja otvorit će vas novim dimenzijama. S nama možete putovati u SVOM stilu!

Više … Mudar odabir stila

 

Mudar odabir putovanja – zemlja

Odaberite željenu zemlju u kojoj biste rado doživjeli svoje putovanje iz snova. Chichen ItzaBirate scenu filma o putovanju.

Scena naglašava ili ublažava – ima svoj oblik i sadržaj. Suputnika mazi “izazovima” i određuje putni podražaj. Mondeno ljetovalište nudi poznati ugođaj, odmor i zabavu. Egzotična različitost nudi moć doživljaja, suočavanje izazovima i suputnikovom glavnom igrom. Priroda i tradicija nude mir i opuštanje u dubljem doživljaju, traženju sebe.

Kao specijalisti za egzotiku i različitost već vas kod kuće provodimo kroz bogate doživljaje suputnika koji su vaš film već proputovali. Uživite se u naše priče! Više… Blog Agencije Oskar

Vaše putovanje iz snova već je odabrano! Ne odgađajte s Mudrom prijavom!

 

Mudra prijava

Drugi dio “predputnog” užitka je Mudra prijava.

Pravoremena odluka je ugodnija i povoljnija.

Iskoristite prednosti infromativne prijave.

Više … Mudra prijava

Više … Prijavnica

 

Priprema prije odlaska

Dobra priprema prije putovanja put je do uspjeha!

Za putni doživljaj presudna je psihološko-duhovna priprema na putovanje.

Tu su posve “zemaljske” pripreme (dokumenti, zdravstveno stanje, opća kondicija, organizacija prtljage i slično).

Više … Priprema prije odlaska

Na pravoj ste adresi.

Traženje “nečeg više” naša je radost i nadogradnja.

Smjer koji vodi ka razvoju!

 

Portal agencija-oskar.hr upotrebljava kolačiće kako bi analiza posjeta unaprijedila usluge u svrhu oglašavanja i istraživanja Interneta. Molim vas da ljubazno dozvolite da na vaše računalo učitamo kolačiće u tu svrhu. U slučaju da nastavite upotrebljavati našu web stranicu, mi ćemo to shvatiti kao pristanak. Vašu odluku uvijek možete ovdje promjeniti. ovde
Slažem se
Ne slažem se
Želim saznati još