Statusi putovanja

Statusi putovanja – prednost suradnje

Statusi putovanja govore nam što se događa s putovanjem. Važna inovacija koja omogućava suradnju suputnika i Agencije Oskar u svrhu zajedničkog cilja – da putovanje što prije osiguramo i izvedemo.

Ključna je vaša rana (samo informativna) prijava. Na osnovi vašeg interesa preko statusa putovanja aktivno se uključujemo u koordinaciju vaših prijava i putovanja.
Više … Mudra prijava

Što je bolja suradnja, to sustav djeluje, veće su zajedničke koristi. To posebno vrijedi za duža te butik putovanja Agencije Oskar.
Više … Suradnja suputnika – Pobjeđujmo zajedno

Prednost statusa – dragocjena informacija i brzina

BRZINA. Već 2-4 mjeseca prije odlaska možemo predvidjeti koje odlaske je razumno ubrzati. Promjenama statusa i potporom obaviještavamo vas i usmjeravamo na atraktivna putovanja.

INFORMACIJA. Svakog trenutka imate pristup informacijama. Iz statusa putovanja odmah možete shvatiti koliko je brzo potrebno odlučiti. Iz rasporeda “Stanje odlazaka” brzo možemo vidjeti koja su putovanja aktualna u našem terminu, željenu zemlju ili stil putovanja.

Status: prijavite se

MUDRA PRIJAVA. Početni status svih putovanja – putovanje je pripremljeno za prodaju. Na njega se možete informativno ili konačno prijaviti.
Više … Mudra prijava

Status: skoro osigurano

MUDRA PRIJAVA. Status “skoro osigurano” znak je suputnicima da interes za to putovanje lijepo napreduje. Agencija Oskar poziva sve informativno prijavljene putnike na konačnu prijavu.

Status “skoro osigurano” je zadnji još posve siguran trenutak za Mudru prijavu.

Status: osigurano

MUDRA PRIJAVA – POŽURITE. Svi prijavljeni sada mogu putovanje konačno uključiti u svoje planove. Agencija Oskar o osiguranju putovanja obaviještava sve informativno prijavljene putnike te ih poziva na konačnu prijavu.

Status “osigurano” ZADNJI je pravi trenutak za Mudru prijavu. Ako ste zainteresirani za to putovanje, NE OKLIJEVAJTE! Prije svega je logično djelovati kada je riječ o manjim skupinama tijekom visoke sezone i za Oskar putovanja. U trenutku statusa “osigurano” putovanja se brzo popunjavaju.

Status “osigurano” je zadnji status pri kojem možemo potvrditi vašu prijavu po ponuđenim cjenovnim i prodajnim uvjetima, kada se prijavite. Status “osigurano” je isto tako zadnji status kada je još moguća koliko toliko udobna informativna prijava.

Status “osigurano” znači da postoji jasna indikacija da će se na putovanje prijaviti najmanje onoliko putnika koliko ih je potrebno da bi se putovanje realiziralo (uključujući doplatu za manju skupinu).

 Više … Doplata za manju grupu

Status: po upitu

KRIZA, A JOŠ JE MOGUĆE. 

Status “na upit” znači da je skupina puna što se tiče zakupljenih kapaciteta. Možemo vas staviti na listu čekanja ili pokušati rezervirati dodatne kapacitete (avione…), mada pri tome ne možemo vam garantirati iste uvjete (cijena…).

Status “na upitu” vam govori da više nije moguće izvršiti informativnu prijavu (osim uvrštenja na listu čekanja). Istovremeno vas se obaviještava da se radi o “iznimnim okolnostima” kojima ćete se morati prilagoditi.

Status “na upitu” svim potencijalnim interesentima govori da na to putovanje ne mogu sa sigurnošću računati te da se u vezi njihove prijave mogu pojaviti komplikacije i viša cijena. Možda je bolje naći alternativno putovanje koje ima povoljniji status.

Status: zatvoreno

NIJE VIŠE MOGUĆE. Putovanje je ZATVORENO za prijave. (vize, drugi razlozi…). Zaboravite na njega, potražite alternativu.

Informativnost statusa putovanja

Statusi putovanja su informativni i temelje se kako na činjenicama, tako i na predviđanjima. Dinamika vaših prijava, statistike i predviđanja određuju statuse.

“Osigurano” je ključni sadržajni status. Preko 95% svih putovanja koja kada dobiju status “osigurano” budu i izvedena. U slučaju da nam se sruši konstrukcija, sustav omogućava pravovremeno preusmjeravanje na drugo putovanje.

Što statusi NE znače?

Sustav statusa je kompetentna dopuna koja funkcionira već godinama. U Agenciji Oskar određivanje statusa putovanja je nešto čemu pridajemo veliku pažnju, a čime se bave stručnjaci. Statusima putovanja i njihovim značenjem možete vjerovati. Pogrešna su sljedeća razmišljanja:

PRIJAVITE SE – putovanje nije atraktivno ili se ne puni!

NIJE ISTINA. Status “prijavite se” je početni status svakog putovanja. Neka se putovanja počnu puniti prije, druga kasnije. Svako objavljeno putovanje ima točan status, zato ne treba izbjegavatai status “prijavite se”. Glavni razlog promjene statusa su vaše prijave.

SKORO OSIGURANO – radije ću pričekati.

POGREŠNO RAZMIŠLJANJE. Upravo je status “skoro osigurano” znak za Mudru prijavu. To je najsigurnije područje jer sve teče glatko i bez žurbe. Vaša prijava u tom trenutku može doprinijeti napredovanju – statusu “osigurano”. To je pak cilj koji svi želimo. Otuda na dalje možemo s većom sigurnošću računati na putovanje.

 

 

Portal agencija-oskar.hr upotrebljava kolačiće kako bi analiza posjeta unaprijedila usluge u svrhu oglašavanja i istraživanja Interneta. Molim vas da ljubazno dozvolite da na vaše računalo učitamo kolačiće u tu svrhu. U slučaju da nastavite upotrebljavati našu web stranicu, mi ćemo to shvatiti kao pristanak. Vašu odluku uvijek možete ovdje promjeniti. ovde
Slažem se
Ne slažem se
Želim saznati još