Mudra prijava – informacije

Pravovremeno ste se informativno prijavili. Vaše mjesto je osigurano. Sad je čas za smirenu i temeljitu pripremu za konačnu odluku. Skupljanje informacija je važan postupak kojemu je bitno posvetiti dovoljno pažnje. Na mrežnoj stranici Agencije Oskar naći ćete praktički sve potrebne podatke. Donji postupak vas sigurno vodi kroz sva pitanja o kojima je prije konačne prijave potrebno razmisliti…

Osobni pristup – izračun cijene i uvjeti plaćanja

Maroko-BeduiniInformativna prijava vam omogućava izračun cijene i dogovor o uvjetima plaćanja. Savjetnici u Agenciji Oskar će vam s veseljem izračunati ukupan iznos cijene, uključujući izabrane doplate i popuste na koje imate pravo. Tako ćete sve imati na jednom mjestu i nećete morati tražiti po mrežnoj stranici. Isto tako sa savjetnikom možete porazgovarati i o uvjetima te mogućnostima plaćanja.

Mrežna stranica – prodajne i pravne informacije

Program putovanja uključuje sve obvezne elemente, a na mrežnoj stranici Agencije Oskar možete naći dodatna objašnjenja i savjete.

CIJENE, POPUSTI I DOPLATE. Možete pregledati Objavljenje prodajne uvjete Agencije Oskar te dodatna pojašnjenja cijena.
Više … Cijene, popusti i doplate

PUTOVNICE I VIZE. Provjerite valjanost putovnice te trajanje postupka za dobivanje potencijalnih viza.
Više … Putovnice i vize

ZDRAVLJE. Vaše putovanje može zahtijevati obvezna cijepljenja ili drugu zdravstvenu pretpripremu. Informacija o zdravstvenoj pripremi za putovanje nikada dovoljno. 
Više … Zdravlje

PUTUJETE SAMI? Individualnim suputnicima pridajemo veliku pažnju. Razvili smo pomoć za individualne suputnike koji ne žele doplatiti za jednokrevetnu sobu i odgovorili na neka česta pitanja.
Više … Putujete sami?

OPĆI UVJETI POSLOVANJA. Dodatak ugovoru. Tu su određeni pravni aspekti te drugi detalji na koje putnik pristaje s konačnom prijavom na putovanje. 
Više … Opći uvjeti poslovanja

Mrežna stranica – korisno ju je znati

PUTNIČKI STILOVI. Podroban opis stilova Agencije Oskar je sigurno odlična podrška za donošenje prave odluke. Pročitajte o našim stilovima i razmislite: od izabranog stila ovisi kakvoća i učinkovitost vašeg putovanja.
Više … Putnički stilovi

STATUSI PUTOVANJA. Na mrežnoj stranici možete pratiti što se događa s vašim putovanjem. Učinkovit alat koji olakšava odluku i uspostavlja vašu suradnju s Agencijom Oskar. 
Više … Statusi putovanja

Mrežna stranica – za dušu i užitak

Maroko-Hena tatooRaj za putničke sladokusce. Kada upoznamo tehničke i korisne detalje putovanja možemo se prepustiti izabranoj zemlji u našim mislima, slikama i riječima…

KLUB AGENCIJE OSKAR. Bogata aktivnost ljubitelja doma – u vašem mjestu i na internetu! Druženje na velikim putničkim susretima, putopisnim predavanjima i s nama u vašem mjestu (PAO) gdje su vam dostupne informacije iz prve ruke… gdje možete upoznati vašeg budućeg vodiča ili suputnika i susresti prijatelje s prijašnjih putovanja…

Uživajte i u mogućnostima koje vam pruža mrežna stranica – detaljni suputnički putopisi, pozadine i osvježivači zaslona… Iskoristite prilike koje pruža naš Klub – uživajte i sudjelujte u njemu!
Više … Klub Agencije Oskar

OSKAROVA FILOZOFIJA PUTOVANJA. Dio putničke priče su isto tako i saznanja i razmišljanja o putovanjima. Puno nam znače i dio su naših života… Sve bolje razumijevanje putnog procesa vodi nas u sve veću svijest o onome što želimo i zašto zapravo putujemo! Na toj stranici možete naći puno zanimljivih pustolovnih priča i oskarizama – iskričave misli iz svijeta putovanja! Ulazite na vlastitu odgovornost.
Više … Oskarova filozofija putovanja

 

 

Portal agencija-oskar.hr upotrebljava kolačiće kako bi analiza posjeta unaprijedila usluge u svrhu oglašavanja i istraživanja Interneta. Molim vas da ljubazno dozvolite da na vaše računalo učitamo kolačiće u tu svrhu. U slučaju da nastavite upotrebljavati našu web stranicu, mi ćemo to shvatiti kao pristanak. Vašu odluku uvijek možete ovdje promjeniti. ovde
Slažem se
Ne slažem se
Želim saznati još