Putujete sami

Putujete sami? … još jedna prednost butika za suputnike!

Putujete sami? Ne brinite se, sva putovanja Agencije Oskar su prilika za individualne

putnike koji u opuštenom društvu naših grupa brzo pronađu prijatelje i zanimljive ljude koji će s veseljem zajedno s vama uživati u traženju “nečeg više”. Na dužim putovanjima uvijek je veći broj individualnih suputnika.

Više … Stilovi putovanja

Jednokrevetna soba – da ili ne?

Želite imati svoju sobu? Recite na to prilikom prijave. Doplata za jednokrevetnu sobu uključuje sva noćenja, a što je opisano u rubrici “Cijena uključuje” u programu putovanja.

Pomoć individualnim suputnicima

Ghana - Lokalna ženaŽelite li izbjeći doplatu za jednokrevetnu sobu i spremni se zbog toga s nepoznatim suputnikom istog spola dijeliti dvokrevetnu ili trokrevetnu sobu? I to vam možemo omogućiti!

Sustav je sljedeći: prilikom prijave recite nam da ne želite jednokrevetnu sobu i da prihvaćate našu pomoću u pronalaženju “cimera”. Time nas automatski ovlašćujete da vam pronađemo cimera istog spola te prihvaćate noćenje u dvokrevetnoj ili trokrevetnoj sobi sa suputnikom koji je izrazio istu želju.

Bez obzira na gore navedeno, individualno prijavljeni putnik mora prilikom prijave doplatiti za jednokrevetnu sobu. U slučaju da se individualno prijavljenom putniku pronađe cimer, putniku se nakon putovanja vraća doplata za jednokrevetnu sobu.

Na putovanju promjena nije moguća!

Odgovori na česta pitanja:

Jesu li na putovanjima uglavnom parovi? Kod turističkih putovanja je parova nešto više, okvirno oko 70-80%, a kod Oskar putovanja ih je oko 50-60%. Ne brinite – gotovo sigurno nećete biti jedini individualni suputnik na putovanju!

Jesu li drugi individualni putnici većinom žene ili muškarci? Generalni odnos između suputnika i suputnica kreće se otprilike oko 60/40.

Kolumbija-CartagenaIma li na putovanju puno mladih ili starijih suputnika? Na putovanjima je raznovrsna mješavina različitih uzrasta, pretežno od 25-65+ godina, pa i djeca. Budući da ćete izabrati putovanje u svom stilu, putovat ćete u otvorenom društvu suputnika vašeg stila. Ne vjerujemo da ćete opaziti bilo kakvu razliku u godinama.

Što se događa navečer? Zanimljivo je i različito. Ako večere nisu uključene u putovanje, to nam omogućava fleksibilnost i daje mogućnost da jedemo lokalnu hranu po vlastitom izboru. Voditelj vam uvijek predloži dobar restoran, a barem dio grupe mu se obično pridruži. Svakako, uvijek se možete pridružiti grupi suputnika i voditelju tako da i tijekom večeri ne trebate biti sami, ako to ne želite. U slučaju organiziranih večera iste su pomno organizirane i pridodaju vrijednosti putovanja. Za sve obroke na putovanju na raspolaganju vam je naš voditelj!

 

Portal agencija-oskar.hr upotrebljava kolačiće kako bi analiza posjeta unaprijedila usluge u svrhu oglašavanja i istraživanja Interneta. Molim vas da ljubazno dozvolite da na vaše računalo učitamo kolačiće u tu svrhu. U slučaju da nastavite upotrebljavati našu web stranicu, mi ćemo to shvatiti kao pristanak. Vašu odluku uvijek možete ovdje promjeniti. ovde
Slažem se
Ne slažem se
Želim saznati još