Cijene, popusti i doplate

Svako putovanje ima dvije cijene:

REDOVNA CIJENA je cijena putovanja i vrijedi od objave putovanja do popunjenja raspoloživih kapaciteta te predstavlja vrijednost putovanja.

AKTUALNA CIJENA je posebna cijena koja vrijedi u trenutku (obvezujuće) prijave putnika (sklapanje ugovora). Agencija Oskar Oskar i Oskar Travel zadržavaju pravo na izmjenu aktualne cijene bez prethodne obavijesti.

Za samostalne smo suputnike pripremili zanimljive mogućnosti.

Više… Putujete sami?

POPUSTI

Pri prijavi za putovanje Agencija Oskar i Oskar Travel može vam omogućiti različite vrste popusta:

 • članski popust: od 3,5% od redovne cijene aranžmana,
 • bonus za vjernost za članove,
 • gotovinski popust: 2% u slučaju cjelokupnog plaćanja pri prijavi (gotovina, TRR), barem 30 dana prije odlaska,
 • obiteljski popust: najmanje 3 člana obitelji (otac ili majka + 2 djece, pri čemu bar jedno dijete do 18 godina) – u visini članskog popusta,
 • popust na mladence: najviše godinu dana star vjenčani list – u visini članskog popusta,
 • studentski popust: fotokopija studentske iskaznice odnosno potvrda o upisu – visini članskog popusta,
 • za djecu od 2-12 godina: na dodatnom ležaju 10-30%, na osnovnem ležaju 5-15% (ovisno o zemlji),
 • za djecu od 2-12 godina: popust na doplatu na licu mjesta od 40-50%.

Članski i gotovinski popust možemo kombinirati s drugim popustima; drugi se popusti ne zbrajaju.

Gotovinski popust se obračunava od aktualne cijene; drugi se popusti mogu uvažavati samo od redovne cijene.

ČLANSKI POPUSTI I POGODNOSTI:

Više… Članski popusti i pogodnosti

OBAVEZNA DOPLATA ZA MANJU GRUPU: O doplati je suputnik upoznati pri prijavi i s njome se slaže. Aktualna postaje u slučaju kada se za to ispune uvjeti – kada je grupa manja od predviđene.

Više… Doplata za manju grupu

DOPLATE PO ŽELJI: Uključuju dodatne usluge koje suputniku olakšavaju život – pri prijavi možete sve urediti sami na jednom mjestu. Za doplate po želji putnik se odlučuje pri prijavi te uplaćuje s računom na cijelo putovanje.

DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU: U slučaju da putujete sami uplaćujete doplatu za jednokrevetnu sobu. U slučaju da želite izbjeći doplatu, možemo vam pomoći/pokušati vam pronaći suputnika ako je to naravno moguće.

Više… Putujete sami?

NAKNADA ZA ODUSTAJANJE ODNOSNO RIZIK OTKAZIVANJA: Putnik se prilikom prijave može odlučiti za uplatu nakande za odustajanje.

Sporazum o naknadi za odustajanje vrijedi u slučaju vojnog poziva, bolesti putnika, bolesti i smrti u užoj obitelji (putnik, bračni drug, roditelji, djeca) te se može realizirati samo uz predočenje odgovarajuće potvrde. Na osnovi potvrde putnik ima pravo na povrat uplaćenog iznosa putovanja (bez naknade za odustajanje i naknade za registraciju te troškova za dobivanje vize). Pismeno otkazivanje i liječnička potvrda moraju biti dostavljeni do dana odlaska.

Naknada za odustajanje iznosi 5% od cijene putovanja. Programom se može posebno odrediti drugačija visina naknade za odustajanje. Kod nekih putovanja naknada za odustajanje nije moguća. Zahtjev za realizaciju naknade za odustajanje nije moguće provesti nakon datuma početka putovanja kao niti za vrijeme neiskorištenog dijela putovanja.

DRUGE DOPALTE PO ŽELJI PRILIKOM PRIJAVE:

 • vizu, tamo gdje je potrebna, možete izvaditi sami ili uz doplatu to možemo mi učiniti za vas
 • preporučljive napojnice (doplata na licu mjesta koju putnik plaća voditelju pri dolasku na odredište),
 • najam vreće za spavanje,
 • eventualne druge doplate pri prijavi

Portal agencija-oskar.hr upotrebljava kolačiće kako bi analiza posjeta unaprijedila usluge u svrhu oglašavanja i istraživanja Interneta. Molim vas da ljubazno dozvolite da na vaše računalo učitamo kolačiće u tu svrhu. U slučaju da nastavite upotrebljavati našu web stranicu, mi ćemo to shvatiti kao pristanak. Vašu odluku uvijek možete ovdje promjeniti. ovde
Slažem se
Ne slažem se
Želim saznati još