Mrežni arhiv Agencije Oskar

Oskarovi članci i Oskarova filozofija putovanja

Kroz godine se je skupilo puno zanimljivih članaka o putovanjima, zemljama i životu.

Više… Oskarovi članci

Tiskani časopis Agencije Oskar… sadržaj i snaga!

Časopis je izlazio od 2000. godine u vrijeme kada se je Oskar Traveller’s Club pretvarao u Agenciju Oskar. To je bilo pionirsko vrijeme otkrivanja i istraživanja, vrijeme najveće romantike u kojem se je rađala i ostvarivala spoznaja Filozofije putovanja Agencije Oskar.

Spoznanja su dolazila spontano i silovito. Žar i inspiracija tog vremena bila bi možda zauvijek  izgubljena da nije bilo ideje o tiskanom časopisu na kojem se je potom temeljio razvoj i proboj Agencije Oskar i njezine filozofije putovanja.

Časopis Agencije Oskar izlazio je 2x godišnje. Prvi je broj tiskan u 2.500 primjeraka, a posljednji u 20.000 primjeraka. Agencija Oskar časopis je slala članovima/suputnicima te njime širila Ideju Oskarove filozofije putovanja. Suputnici iz tog vremena ponekad još uvijek nostalgično zovu hoćemo li još koji put tiskati časopis.

Eh, to je bila divno zlatno doba…

Posljednji brojevi tiskanog časopisa u e-obliku

Broj 16 – Svibanj 2009

Broj 15 – Svibanj 2008

Broj 14 – Veljača 2008

• Broj 13 – Kolovoz 2007 

Portal agencija-oskar.hr upotrebljava kolačiće kako bi analiza posjeta unaprijedila usluge u svrhu oglašavanja i istraživanja Interneta. Molim vas da ljubazno dozvolite da na vaše računalo učitamo kolačiće u tu svrhu. U slučaju da nastavite upotrebljavati našu web stranicu, mi ćemo to shvatiti kao pristanak. Vašu odluku uvijek možete ovdje promjeniti. ovde
Slažem se
Ne slažem se
Želim saznati još