Turistička Agencija Oskar

Turistička Agencija Oskar – Doživljaji s putovanja za one koji žele “nešto više”!

 

Mi razmišljamo o VAMA, VI razmišljate o nama.
Zajedno možemo razviti rijeke masovne stihije!
 

Specijalizirana putnička agencija – stručnjaci za različitost

Organiziramo sve vrste putovanja – možete se priključiti našoj skupini, a putovanje ćemo pripremiti SAMO ZA VAS! Naše zemlje poznajemo odlično; vodimo vas u skrivene kutke i ozračja koja tvore sol doživljaja s putovanja. Najradije vas povezujemo sa znatnim različitostima, gdje zemlju možete najbolje osjetiti i doživjeti! Za istu cijenu s nama možete na trostruko putovanje – zemljom, u zemlju te istovremeno u same sebe.

 

Kupnja avio karata i poslovni servis

Savjetujemo i posredujemo pri kupnji avio karata. Putovanja u UzbekistanOrganiziramo hotel i sve potrebne usluge za vaše privatno ili poslovno putovanje. Pomažemo pri prijavi ili organizaciji puta na sajmove i kongrese. S veseljem ćemo biti vaš putni povjerenik – sve možete organizirati na jednom mjestu! Kada jednom upoznamo vaš ukus, sve je lakše. Uživajte u prednostima u kojima uživaju naši članovi i suputnici.

Više … Tražilica avio karata

 

Osobni odnos

Odlikuje nas osobni pristup putniku, kvalitetno savjetovanje glede odabira putovanja, tankoćutna organizacija i izvođenje putovanja. Svakome se putniku posvećujemo osobno, osluškujemo želje i pokušavamo pronaći najbolje rješenje. Razvili smo ugodan postupak prijave i suradnje i kod kuće. Kod nas niste samo broj!

Više … Mudra prijava

 

Agencija Oskar – turistička agencija sa sadržajem!

Istom zemljom možete putovati u različitim filmovima o putovanju. Putovanja u PeruOskarova je filozofija putovanja pionirska – putovanjima daje novi smisao i značenje. Iz putnog troška zajedno možemo stvoriti neprocjenjiv ulog u bolju svakodnevicu! Agencija smo s najvećom dodatnom vrijednošću za vaš ulog!

Više … Oskarova filozofija putovanja

 

Putujte u svom stilu!

S Agencijom Oskar možete putovati u svom stilu! Možete birati između 9 stilova putovanja, a za vas ćemo pripremiti i deseti. Uz praznike i gradska lutanja te klasična i putnička putovanja razvili smo niz autorskih stilova (stupanj 2-5) koji vas uvode u moć putovanja i omogućavaju “puno više”. Kada odabirete stil putovanja, odlučujete o kvaliteti vremena provedenog na putovanju!

Više … Oskarovi stilovi

 

Agencija suputnika – ČLANSTVO i KLUB

Agencija suputnika ideja je uske suradnje suputnika i agencije. Stalni suputnici nagrađeni su mnogim pogodnostima i popustima (ČLANSTVO), a isto tako mogu uživati u bogatim aktivnostima Agencije Oskar kod kuće i na internetskoj stranici (KLUB). Uz suradnju i povjerenje možemo ostvariti čuda!

Više … Članstvo

 

Oskarova filozofija putovanja i misija

Svježa misaona podloga za sve koji traže “nešto više”. Proizlazi iz aktivnog suputnika 21. stoljeća koji razmišlja o kvaliteti vremena provedenog na putovanju. Za sve koji na putovanju uz odmor i opuštanje žele i osobnu regeneraciju, povrat nadahnuća i ulog u bolju svakodnevicu i osobni razvoj. To je najveća dodatna vrijednost i misija Agencije Oskar.

Više … Oskarova filozofija putovanja

 

Portal agencija-oskar.hr upotrebljava kolačiće kako bi analiza posjeta unaprijedila usluge u svrhu oglašavanja i istraživanja Interneta. Molim vas da ljubazno dozvolite da na vaše računalo učitamo kolačiće u tu svrhu. U slučaju da nastavite upotrebljavati našu web stranicu, mi ćemo to shvatiti kao pristanak. Vašu odluku uvijek možete ovdje promjeniti. ovde
Slažem se
Ne slažem se
Želim saznati još