Klub putničke Agencije Oskar

Uhvatimo trenutke između putovanja,
iz putovanja stvorimo bezvremensku priču.

 

Klub Agencije Oskar i u trenucima što ih provodite kod kuće (između putovanja) uključuje mnoge poticaje za komunikaciju između suputnika i Agencije Oskar. Neprocjenjivo je dijeliti i izmjenjivati osobne doživljaje i priče s putovanja. Divno je sa sugovornikom koji nas razumije planirati sljedeće putovanje.

“Razgovorom” se uspostavlja povjerenje i stvara svijest da smo zajedno snažniji i da možemo zaustaviti rijeke masovne stihije. Kroz druženje, razmjenu mišljenja i riječi jedni drugima možemo samo davati i postajati bogatijima… Dakle surađujmo i zajednički ostvarimo “nešto više”!

Surađujte uvijek i svugdje – DOBRODOŠLI. Pobjeđujmo zajedno!

Više … Agencija suputnika

Više … Pobjeđujmo zajedno

E-NOVINE AGENCIJE OSKAR

Budite obaviješteni o novim putovanjima i mogućnostima, Nasmejani otroci Madagaskarjašto ih Agencija Oskar svakodnevno nudi svojim suputnicima… Ostanite u kontaktu sa sjajnim događanjima i spoznanjima u Agenciji, upoznajte se s novim oskarizmom ili zanimljivom dogodovštinom iz pera suputnika koje pišu naša putovanja.

Više … E-novine Agencije Oskar

 

VELIKI SUSRETI SUPUTNIKA AGENCIJE OSKAR

Sudjelujte na velikom susretu suputnika što ga organiziramo za vas. U svaki susret ulažemo mnogo energije i novih ideja… Odlična prilika za susret s prijateljima suputnicima, razmjenu mišljenja i iskustava te ugodno iskustvo! Dođite!

Više … Veliki susreti suputnika

 

PUTOPISNA PREDAVANJA AGENCIJE OSKAR

Sudjelujte na besplatnim putopisnim predavanjima koja pripremamo upravo za vas! Iskusni vodiči znaju dočarati zemlju i s veseljem odgovaraju na sva vaša pitanja te za vas stvaraju ugodnu večer! Možda ćete susresti vodiča koji vas ili koji će vas voditi po jednoj od zemalja…

Više … Putopisna predavanja

 

BLOG AGENCIJE OSKAR

Čitajte detaljne priče i doživljaje naših suputnika.Nasmejani otroci Filipinov Imate priliku saznati što se je dan za danom događalo na našim putovanjima i steći podroban uvid ne samo u zemlju, već i u gledište suputnika koje na sljedećem putovanju možda postane i vaše dodatno gledište. Ako biste voljeli objaviti svoj članak na našem blogu, pošaljite nam tekst i priložite fotografije. Svoj članak možete objaviti i sami.

Više … Oskarov blog

 

ČLANSTVO

Članstvo agencije Oskar zasniva se na barem jednom zajedničkom iskustvu. Stvoreno je povjerenje i suradnja. Zajedničko iskustvo najbolje je polazište koje možemo razviti u dugoročnu suradnju te iz njega preuzeti mnogo prednosti. To je cilj ideje Članstva uz pomoć koje gradimo divan odnos razumijevanja i zajedničkog stvaranja novih priča.

Više … Članstvo

 

SAJMOVI I IZLOŽBE

Više … Sajmovi i izložbe

 

Portal agencija-oskar.hr upotrebljava kolačiće kako bi analiza posjeta unaprijedila usluge u svrhu oglašavanja i istraživanja Interneta. Molim vas da ljubazno dozvolite da na vaše računalo učitamo kolačiće u tu svrhu. U slučaju da nastavite upotrebljavati našu web stranicu, mi ćemo to shvatiti kao pristanak. Vašu odluku uvijek možete ovdje promjeniti. ovde
Slažem se
Ne slažem se
Želim saznati još