Članski popusti i ugodnosti

Putnička Agencija Oskar i Oskar Travel – Članski popusti i pogodnosti

Zadnja promjena: 11. rujna 2015

Samo zajedno možemo pokrenuti rijeke masovne stihije!
Ulazak u sferu putničkih seansi!

 

1. Stjecanje članstva Agencija Oskar i Oskar Travel

Član Agencije Oskar i Oskar Travel možete postati ako putujete na barem 6-dnevno putovanje Agencije Oskar i Oskar Travel te ispunite člansku ankete iz koje je vidljiva identifikacija suputnika i njegovo slaganje s tim da postane Član Agencije Oskar i Oskar Travel. Članstvo je osobno i neprenosivo. Član ima pravo na članske popuste i pogodnosti. Članstvo je dobrovoljno i za suputnika neobvezujuće.

2. Trajanje, produljenje i prekidanje članstva

Članstvo je vremenski neograničeno. Prekida se na temelju pimene želje putnika najkasnije 3 radna dana po njegovu primitku ili odlukom Agencije Oskar, pri čemu mora pismeno obavjestiti putnika. Prekidanjem članstva prestaju sve pogodnosti i popusti iz naslova članstva Agencija Oskar i Oskar Travel-a. Odluka Agencije Oskar je konačna.

3. Članski popusti, prednosti i pogodnosti:

  • članski popust na redovnu cijenu pri putovanju u organizaciji Agencije Oskar i Oskar Travel,
  • posebne ponude samo za članove Agencije Oskar,
  • bonusi za vjernost,
  • osobni odnos i povjere, povoljni uvjeti plaćanja i drugi uvjeti prijave,
  • primanje E-novina Agencije Oskar i Oskar Travel,
  • sudjelovanje na velikim susretima suputnika Agencije Oskar i Oskar Travel,
  • suradnja i zajedničko stvaranje Agencije suputnika po vlastitom ukusu i želji,
  • kreativno ostvarivanje i objava razmišljanja, slika i riječi na mrežnoj stranici Agencije Oskar i Oskar Travel,
  • posebna pažnja koju Agencija Oskar i Oskar Travel namjenjuje vjernim suputnicima.

4. Članski popust: 3,5% od redovne cijene putovanja

Članski popust vrijedi za raspisana ili individualna putovanja Agencije Oskar i Oskar Travel, i to u slučaju, kada putnik izabere redovnu cijenu. Članski popust se ne obračunava na aktualnu cijenu te na druge posebne ponude. Članski popusti ne vrijede za doplate. Članski je popust naveden u svakom programu putovanja posebno. Ako članski popust nije naveden u programu putovanje, tada ga ni nema. Sve iznimke koje se tiču članskih popusta moraju biti prethodno dogovorene.

5. Bonus za vjernost za stalne suputnike: 75 EUR

Suputnik ima pravo na bonus za vjernost za svako 5. ostvareno raspisano putovanje u organizaciji Agencije Oskar i Oskar Travel koje traje više od 6 dana. Bonus za vjernost možete iskoristitipri neposrednoj prijavi na sljedeće putovanje u organizaciji Agencije Oskar i Oskar Travel u roku od jedne godine nakon završetka jubilarnog putovanja. Nakon jedne godine bonus za vjernost propada.

U putovanja koja se uvažavaju za bonus za vjernost ne ulaze:

 • kupnja aviokarte,
 • kupnja putovanja u organizaciji druge putničke agencije (posrednička prodaja),
 • druge posredničke usluge Agencije Oskar i Oskar Travel.

Bonus za vjernost nije moguće iskoristiti za posredničke usluge (kupnju aviokarte, kupnju putovanja u organizaciji druge putničke agencije i dr.).

6. Druge prednosti i pogodnosti članova Agencije Oskar i Oskar Travel

Član Agencije Oskar i Oskar Travel ima u skladu s mogućnostima prednost pri prijavi za putovanje. Član ima pravo na sve prednosti i pogodnosti te popuste koje Agencija Oskar i Oskar Travel objavljuje na web stranici.

Osobni odnos prema članu Agencije Oskar i Oskar Travel uključuje »povijest« i uspostavljeno povjerenje. Vaša minula korektnost i povjerenje pronaći će mnoštvo mogućnosti za male i dobrodošle iznimke koje mogu olakšati život.

7. Druge odredbe

Agencija Oskar i Oskar Travel zadržava pravo na promjenu uvjeta i visinu popusta te promjenu odredaba drugih pogodonosti članova u skladu s poslovnom politikom te autonomnom odlukom. U slučaju promjene dužna je ispuniti sva obećanja koja proizlaze iz prethodnih dogovora i ugovora.

Agencija Oskar i Oskar Travel objavljuje izmjene i dopune članskih uvjeta na mrežnoj stranici koji vrijede od dana objave.

 

U Samoboru, 11.09.2015.

Portal agencija-oskar.hr upotrebljava kolačiće kako bi analiza posjeta unaprijedila usluge u svrhu oglašavanja i istraživanja Interneta. Molim vas da ljubazno dozvolite da na vaše računalo učitamo kolačiće u tu svrhu. U slučaju da nastavite upotrebljavati našu web stranicu, mi ćemo to shvatiti kao pristanak. Vašu odluku uvijek možete ovdje promjeniti. ovde
Slažem se
Ne slažem se
Želim saznati još