Zadnja promjena: 11. rujna 2015

Putnička Agencija Oskar i Oskar Travel – Članstvo – pogodnosti, popusti i prilike

Kao suputnik vi ste vjetar,
koji zajedničkim jedrima daje snagu i značenje!

 

Članstvo Agencije Oskar i Oskar Travel-a temelji se na barem jednom zajedničkom iskustvu. Ostvareno je povjerenje i suradnja. Zajednička iskustva su najbolje polazište, koje lako nadogradimo u dugoročnu suradnju i iz njega crpimo puno prednosti. To je cilj ideje Članstva, s kojim gradimo lijep odnos razumjevanja i zajedničkog ostvarenja novih priča.

Članski popusti i pogodnosti

Članovi Agencije Oskar i Oskar travel dobivaju veće pogodnosti pri cijenama, prijavama i uvjetima plaćanja. Članovi primaju besplatan E-časopis. Otvara im se svijet mogućnosti i pažnje, koji proizlazi iz članstva u klubu.

Više … Članski popusti i pogodnosti

Najbitnije prednosti članstva – SVIJEST

Članske pogodnosti su “poziv na sudjelovanje”. Ideja Agencije Suputnika je u podizanju svijesti o mogućnostima, koja putovanja nude suputniku i koje je moguće iskoristiti samo s međusobnim povjerenjem i sudjelovanjem. Tako s lakoćom možemo izmijeniti putni trošak u putno bogatstvo i ulaganje u bolji život.

Članstvo zbližava suputnike, koji su s Agencijom Oskar i Oskar travel preživjeli barem jedno putovanje i s njim su bili zadovoljni. Zajedničko iskustvo nam daje mogućnost za veće povjerenje, pa i za veće razumijevanje Oskarove putničke filozofije. Temeljem ostvarene svijesti na putovanjima se formiraju otvorene i opuštene ekipe suputnika, koji tvore ugodnu putničku dinamiku, u kojoj suputnici igraju glavnu ulogu.

Više … Oskarova filozofija putovanja

 

 

Portal agencija-oskar.hr upotrebljava kolačiće kako bi analiza posjeta unaprijedila usluge u svrhu oglašavanja i istraživanja Interneta. Molim vas da ljubazno dozvolite da na vaše računalo učitamo kolačiće u tu svrhu. U slučaju da nastavite upotrebljavati našu web stranicu, mi ćemo to shvatiti kao pristanak. Vašu odluku uvijek možete ovdje promjeniti. ovde
Slažem se
Ne slažem se
Želim saznati još