Agencija suputnika

Putnička Agencija Oskar – Agencija suputnika – suradnja i osobni odnos

 

Suputnici su vjetar u naša jedra,
misija Agencije jest biti SRCE jednog BIĆA.

 

Sve više želimo postati AGENCIJA SUPUTNIKA u kojoj bismo surađivali tako da svi dobijemo više! Ostvarujemo osobni odnos i gradimo čvrste temelje na koje možemo zajedno biti ponosni. Neiskorištene su mogućnosti još uvijek ogromne, a pritom razvijamo suradnju i povjerenje čime otvaramo mnoga vrata.

Inicijativa Agencije Oskar – ČLANSTVO I KLUB

Suputnik Agencija Oskar postaje članom kada na prvom putovanju ispuni pristupnu anketu. Članovi imaju pravo na popuste, prednosti i druge koristi kako na putovanjima, tako i kod kuće. Glas člana i kritika su važni! Članovi zajednički stvaraju agenciju po vlastitom ukusu.

Više… Članstvo

U Klubu objedinjujemo sve SVAKODNEVNE aktivnosti i prilike što ih Agencija Oskar omogućava svom članstvu (suputnicima). Ideja Kluba ostvaruje nastojanje kojim želimo njegovati nježne razine putovanja i u našoj svakodnevici. Time se putovanje nastavlja i kod kuće, a svakodnevni se život nastavlja u sljedeće putovanje…

Više …  Klub

Inicijativa suputnika – suradnja i zajedničko stvaranje

Usmjeravajte nas i savjetujte. Radujemo se vašoj kritici. Budite naše ogledalo. Vaše nas mišljenje vodi k većem stvaralaštvu i pažljivijem odnosu prema svakome od vas.

Zajednički kreirajte Klub i svakodnevne aktivnosti Agencije Oskar. Napišite dojmove ili doživljaje, misli ili napredak s putovanja te ga podijelite s nama – u e-novinama ili na blogu. Zajednički stvarajte neponovljivu zbirku neusporedivih doživljaja s putovanja!

Preporučite nas prijatelju! Širite svoj glas o Agenciji Oskar i našim putovanjima. Na taj način širite našu zajedničku Ideju, a putovanjima i kod kuće dajte smisao i značenje. Što ćemo biti svjesniji potencijala putovanja, ugodniji će nam biti svakodnevni život.

Više… Suradnja suputnika – Pobjeđujmo zajedno

Prednosti Agencije suputnika:

  •  agencija po vašem ukusu i osobni pristup suputniku,
  •  popusti i pogodnosti koje proizlaze iz članstva (Članstvo),
  •  aktivnosti Agencije Oskar u vašem mjestu i na mrežnoj stranici (Klub),
  •  druženje ljubitelja putovanja te razmjena mišljenja i informacija iz prve ruke,
  •  realizacija mnogih putovanja različitih stilova po vašoj želji,
  •  veća suradnja i povjerenje te bolja grupna dinamika na putovanju,
  •  sve češća priprema i realizacija putovanja po vašem okusu.

Zajedno smo jači! Svaka kap ili misao u smjeru dodatnog osvješćivanja je važna. Radom na sebi i davanjem u okolinu možemo promijeniti svijet! Zajedno možemo prerasti postojeće i ostvariti snove!

 

Portal agencija-oskar.hr upotrebljava kolačiće kako bi analiza posjeta unaprijedila usluge u svrhu oglašavanja i istraživanja Interneta. Molim vas da ljubazno dozvolite da na vaše računalo učitamo kolačiće u tu svrhu. U slučaju da nastavite upotrebljavati našu web stranicu, mi ćemo to shvatiti kao pristanak. Vašu odluku uvijek možete ovdje promjeniti. ovde
Slažem se
Ne slažem se
Želim saznati još