Gvatemala-Vulkan-Lava

GVATEMALA

Gvatemala – Srednja Amerika

Gvatemala je privlačna zemlja Srednje Amerike. Vulkanski vrhovi, čarobno jezero Atitlan, polovica majanskog stanovništva i još mnogo toga čeka na nas.

Gvatemala

Dragi putnici

Kako bi lakše mogli izabrati iz bogate ponude svih naših putovanja i vidjeti programe, preusmjeriti ćemo vas na slovensku stranicu. KLIKNITE OVDJE...


O zemlji

Srednja Amerika, veza između sjevera i juga, nudi nam veliki broj nevjerojatnih kontrasta: kombinaciju različitih naroda, navika i obraza, kolonijalnih gradova, ostataka drevnih kultura, tropsku džunglu, moćne vulkane, šarolik podvodni svijet, bijele i zlatne pješčane plaže na karipskoj i pacifičkoj obali,… Meksiko, Gvatemala i Belize te Kuba nas u samo nekoliko dana uvuku u svoj ritam i malokoga ostave ravnodušnim. Bienvenidos!

Srednja Amerika putovanja – Meksiko, Gvatemala i Belize

Meksiko ima što pokazati. S jedne strane je moderan velegrad Ciudad de Mexico, dok je s druge strane mirno tirkizno more na Jukatanu. Čarobni mitovi i priče o Mayama i Aztecima obilježili su ovu zemlju. Piramide skrivene u prašumama pričaju nam priče o nekadašnjim narodima i tajnovitom znanju… Maye ostaju civilizacija, koja naseljava Meksiko i Gvatemalu, i koja se i danas obraća svojim bogovima i običajima.

Srednja Amerika vas u nekoliko dana preuzme u svoj ritam. Meksiko nas oduševi svojim mitovima i legendama, Gvatemala nas očara svojom netaknutom prirodom, dok u Belize-u zaplivamo s  uz koraljni greben.

Zašto u Srednju Ameriku?

  •  Cuidad de Mexico – najveći grad na svijetu,
  •  Teotihuacan - piramide Sunca i Mjeseca,
  •  Chichen Itza – predivna kombinacija prirode i arhitekture Maya,
  •  Jukatan - poluotok u Karipskom moru,
  •  San Juan Chamula - obraćanje mayavskim bogovima,
  •  vulkan Pacaya – da li bi hodali po vrućoj lavi?
  •  Tikal - jedno od sedam čuda svijeta,
  •  Belize - »Go Slow« govori sve.
Portal agencija-oskar.hr upotrebljava kolačiće kako bi analiza posjeta unaprijedila usluge u svrhu oglašavanja i istraživanja Interneta. Molim vas da ljubazno dozvolite da na vaše računalo učitamo kolačiće u tu svrhu. U slučaju da nastavite upotrebljavati našu web stranicu, mi ćemo to shvatiti kao pristanak. Vašu odluku uvijek možete ovdje promjeniti. ovde
Slažem se
Ne slažem se
Želim saznati još