Fotografije proteklih susreta

Fotografije proteklih susreta

Organiziranje velikih susreta putnika započela je prije mnogo godina. Ideja, koja je započela negdje na putovanju, dobivala je krila sve dok konačno nije poletjela. Tako su nastali Oskarovi veliki susreti putnika.

Oskarov susret putnika 3 x 21 – 21 godina – 21. maj – 21. susret

Bilo je super. Toliko pozitivne energije na jednom mjestu već dugo nije bilo.

HVALA svima, koji ste došli i pomogli dan učiniti čudesnim.
HVALA svima, koji ste u mislima bili s nama.
HVALA također svima, kojima ovaj put nije odgovaralo.Ne brinite, biti će još prilika.

Više ovdje.

Veliki susret putnika – 22. svibnja 2016.

Više u filmu.

   

Veliki susret suputnika – 17. svibanj 2014.

Priča velikih putničkih susreta započela je prije nekoliko godina. Ideja koja je zaživjela nekad i negdje na putovanju je dozrijevala i dozrijevala, sve dok nakraju nije urodila plodom. Tako su nastali Oskarovi veliki putnički susreti.

Mirno selo u sredini Krasa je u suboto doživjelo invaziju 600 Oskarovaca. Stigli smo iz svih krajeva. Svatko sa svojom pričom, a svi s istom namjerom: susresti prijatelje, doživjeti protekla putovanja te možda planirati neka nova …

Prohodali smo Pliskin put, obišli biciklima Kras, obrazovali se na predavanjima, najeli se jote i uživali u teranu te se stvarno dobro zabavili. Više u filmu.

Veliki susret suputnika – 14. rujan 2013.

Je sudeći po vašim utiscima uspio!

Hvala svima koji ste došli na sunčanu Rašcu i pobrinuli se da smo se zajedno lijepo proveli!

Najbolje zagrijani ujutro smo meditirali s Marjanom, otišli na šetnju ili vožnju biciklom, uslijedio je domaći ručak, Oskarov kviz, Marjanovo predavanje i za kraj još slasne palačinke… Više u filmiću!

[nggallery id=88]

Veliki susret suputnika – 15. svibanj 2013.

Bio je čudesan dan za sve koji smo to priželjkivali. Pod sunčevim je zrakama proljetna priroda pucala od energije. Sakupili smo se svi – suputnici, voditelji i suradnici Agencije Oskar. Stvorili smo nevjerojatno ozračje “obiteljskog” piknika velike obitelji suputnika.

Vidi galeriju.

Veliki susret suputnika – 10. rujan 2011.

Susret je u potpunosti uspio! 120 hrabrih ljudi zaputilo se na šetnju Velikolaškim kulturnim putem, 40 odvažnih na biciklistički maraton, a svi ostali su uživali u kuharskim majstorijama Oskar Cateringa, slasticama naših suputnika i u odličnim predavanjima. Ako svemu tome dodamo još i sunčano vrijeme i prekrasno okruženje, rezultat je očit. Pogledajte galeriju.

[nggallery id=87]

Veliki susret suputnika – 21. svibanj 2011.

Kakva subota!?

60 biciklista, 60 tragača zabavnih i zaigranih tragača nevidljivih razina, 5 predavanja iz cijelog svijeta, jedva 500 posjetitelja, marijači, kebab, paella, žar… su samo djelomični statistički podaci najluđe oskarovske svibanjske subote!

Zanimljivo? Da? U rujnu ponovo! Pogledajte galeriju.

[nggallery id=86]

Veliki susret suputnika – 22. siječanj 2011.

Uspjelo je! Spustili smo se k Luciferu, naučili rezbariti povrće, a zalet nam je dalo kuhano vino, pehtranka… Konačno smo poletjeli uz ples princeze Mateje i Martinov veličanstveni glas. Kamo ćemo ovog ljeta, odlučili smo na predavanjima i projekcijama. Da je sve istina, uvjerite se i sami gledajući videoreportažu. Više… Dvorac Turjak.

Bio je proboj u novo doba! Sljedeći će biti u svibnju! Filmić pogledajte OVDJE.

 

Veliki susret suputnika – 4. rujan 2010.

I više nego uspješno. U prijepodnevnom dijelu 16-ero nas se je znojilo na biciklu, 130 suputnika je obavilo uspon do Koče kod izvora Završnice, a njih oko 50 učilo je nove kuharske majstorije koje su i više nego uspjele.

Za otriježnjenje i tuš svih sportaša i kuhara pobrinula se je naručena plata koja je stigla baš prije popodnevnog dijela na kojem nas se skupilo oko 450. U popodnevnim smo satima uživali u zrelim kruškama, društvu suputnika, dobrim predavanjima, skakanju, streličarstvu, kubanskoj glazbi… Pogledajte galeriju.

[nggallery id=85]

Veliki susret suputnika – 8. svibanj 2010.

(Pre)živjeli smo 7. veliki putnički susret – od čudesne kiše do očaravajućeg zalaska sunca… Sakupilo nas se otprilike 400. Uživali smo u kuharskim majstorijama suputnika (no, malo nam je pomogla ekipa Culinarium koji su nam na kuharskom tečaju pripremili pravi kaledioskop od šparoga. Nismo samo jeli i pili, nego smo i pucali iz luka, vozili se žičarom, slušali potpuno nova predavanja i još i još. Želite li pogledati kratak film? Pogledajte galeriju.

[nggallery id=84]

Veliki susret suputnika – 5. rujan 2009.

Naš cjelodnevni događaj započeo je biciklističkim maratonom i šetnjom te se je u našem stilu nastavio tijekom cijelog dana. I ovaj su put naši suradnici bili vrijedni i pripremili niz radionica. Bojanje, nordijsko hodanje, adrenalinsko spuštanje s drveća i mnoge druge… Pogledajte galeriju.

[nggallery id=83]

Veliki susret suputnika – 15. svibanj 2009.

Za promjenu smo promijenili lokaciju – susreli smo se u Čolarni u Trbojama. U ugodnom smo se ambijentu uz trbojsko jezero između ostalog okušali u jedrenju i streličarstvu, a društvo su nam radili majstori brazilske plesno-borilačke vještine Capoera… Pogledajte galeriju.

[nggallery id=82]

Veliki susret suputnika – 5. rujan 2008.

Može se reći “jubilaran” susret u Galeriji Repanjšek gdje smo se ponovno veselili sa starim i novim suputnicima. Istraživali smo tajne radiestezije, raspravljali je li golf pravi sport za nas i zaplesali u ritmu latinsko-američke salse.

Veliki susret suputnika – 16. svibanj 2008.

Treća sreća i opet smo iskušali našu sreću u Galeriji Repanjšek gdje smo se ponovno susreli s našim proljetnim suputnicima. Ovaj smo put događanje obogatili s raznim aktivnostima i radionicama: joga, nordijsko hodanje, orijentalni plesovi, a navečer je slijedilo iznenađenje… Pogledajte galeriju.

[nggallery id=81]

Veliki susret suputnika – 31. kolovoz 2007.

Naš drugi susret se isto tako održao u Galeriji Repanjšek kod Volčjeg Potoka. Skupili su se ljetni suputnici izbliza i izdaleka, da bi se malo zabavili uz razne radionice i uživali u dobrom društvu… Pogledajte galeriju.

[nggallery id=80]

Veliki susret suputnika – 17. svibanj 2007.

Prvi put smo se susreli na našem velikom susretu u svibnju 2007. godine u Galeriji Repanjšek. Napričali smo se i zabavili te smo u isto vrijeme uživali u raznim radionicama. Zajedno smo se okušali u umjetnosti radiestezije te tehnici nordijskog hodanja i učili o putopisnoj fotografiji, tajlandskoj masaži… Pogledajte galeriju.

[nggallery id=79]

 

Portal agencija-oskar.hr upotrebljava kolačiće kako bi analiza posjeta unaprijedila usluge u svrhu oglašavanja i istraživanja Interneta. Molim vas da ljubazno dozvolite da na vaše računalo učitamo kolačiće u tu svrhu. U slučaju da nastavite upotrebljavati našu web stranicu, mi ćemo to shvatiti kao pristanak. Vašu odluku uvijek možete ovdje promjeniti. ovde
Slažem se
Ne slažem se
Želim saznati još