Bangladeš-Zemlja rijeka

BANGLADEš

Bangladeš – U kraljevstvu bengalskog tigra

Bangladeš je zemlja rijeka, bengalskih tigrova, plantaža čaja, izgubljenih budističkih kraljevstva te simpatičnih ljudi. Za ljubitelje netaknute prirode!

Bangladeš

Dragi putnici

Kako bi lakše mogli izabrati iz bogate ponude svih naših putovanja i vidjeti programe, preusmjeriti ćemo vas na slovensku stranicu. KLIKNITE OVDJE...


O zemlji

Za Bangladeš kažu da je zemlja rijeka, isprepletena je s više od 700 vodotoka. Bangladeš je delta, koju su oblikovale tri moćne rijeke – Ganges, Brahmaputra i Meghna. To je zemlja netaknute prirodne ljepote, bogate kulturne baštine i plemenske raznolikosti.

Danas je Bangladeš zemlja Bengalaca, nekada je bila dio Indije, kasnije dio Istočnog Pakistana. Teško ju je usporediti sa susjednim zemljama, ali je zasigurno jedna od najprivlačnijih destinacija na cijelom Indijskom poluotoku.

Dom je bengalskim tigrovima i čajnim plantažama, izgubljenim budističkim kraljevstvima i iznimno simpatičnim ljudima. Ovdje još od drevnih vremena žive šarena plemena, čiji običaji i jedinstvena kultura oduševe svakoga!

Putovanje je namjenjeno svima koji uživaju u različitosti i istraživanju jedva taknute zemlje! Za sve koji žele ući u drugi svijet, daleko od svakodnevnice. Bangladeš je zemlja, koja nestrpljivo čeka da ju konačno istražimo. Ona nudi nešto za svačiji ukus, raznolika je u jedva otkrivenom i zato i jedinstvenom svijetu za sebe!

Zašto u Bangladeš?

  • kaotična prijestolnica Dhaka
  • bengalski tigrovi u NP Sundarbans
  • svijet tropskog zelenila Chittagong Hill Tract
  • plantaže čaja Srimangala
  • tropska bajka na otoku St. Martin
Portal agencija-oskar.hr upotrebljava kolačiće kako bi analiza posjeta unaprijedila usluge u svrhu oglašavanja i istraživanja Interneta. Molim vas da ljubazno dozvolite da na vaše računalo učitamo kolačiće u tu svrhu. U slučaju da nastavite upotrebljavati našu web stranicu, mi ćemo to shvatiti kao pristanak. Vašu odluku uvijek možete ovdje promjeniti. ovde
Slažem se
Ne slažem se
Želim saznati još